Om oss

Västerås Service & Anläggning AB är ett familjeföretag som har funnits på marknaden sedan 1990. Vår långa erfarenhet ger oss den bästa kompetensen för att hjälpa er på bästa sätt. Några av våra kunder har varit med oss sedan starten för 21 år sedan och detta är hur vi vill jobba – med en långsiktig relation som bygger på respekt och kunskap. Lite som det sedan länge utdöda systemet med en gårdskarl vill vi att våra kunder skall känna ett stort förtroende för våra fastighetsskötare.

Vi är utbildade inom trädgård och fastighetsteknik och finner ett stort nöje i att underhålla byggnader och se till att den gröna miljön både är livskraftig och till sin bästa sida rent visuellt.

1995 började vi med markarbeten och anläggning och vi har ett tjugotal anställda maskinförare och anläggare under säsong. Vi gör både små och stora jobb som även inkluderar precisionsarbeten som att gräva för anläggning av pooler i trädgårdar och flytta känsliga fullvuxna träd.

Sedan 2010 finns vi i större lokaler på Tunbytorp, kom gärna förbi och berätta för oss hur vi på bästa sätt kan hjälpa er!

 

VSOA Integritetspolicy